Σόλωνος 99, Αθήνα Τηλ: 693.86.87.797 – 210.3813.190

Το βιβλιοπωλείο μας

Το βιβλιοπωλείο Libro D’Oro υπάρχει σαν φυσικό κατάστημα από τον Ιανουάριο του 2007.Πλέον,λειτουργεί και σαν ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω της ιστοσελίδας librodorobooks.gr.

Το παλαιο-βιβλιοπωλείο μας ειδικεύεται κυρίως στις σπάνιες κι δυσεύρετες εκδόσεις Ελληνικών αλλά και ξενόγλωσσων τίτλων κυρίως προ του 1900 μ.Χ. οι οποίες έχουν ελληνικό θέμα όπως,περιηγητικά,ταξιδιωτικά και αρχαιολογικά.Στα ράφια μας θα βρείτε σπάνιες εκδόσεις ιστορικού περιεχομένου,’Α εκδόσεις λογοτεχνίας Ελλήνων συγγραφέων,εικονογραφημένες εκδόσεις,τοπικά,λαογραφικά,βιβλία προ του 1600 μ.Χ. και βιβλία διαφόρων κατηγοριών τα οποία είναι είτε συλλεκτικά,είτε σπάνια και δυσεύρετα.

Για την επίτευξη της καλύτερης ποιότητας,και της σπανιότητας των βιβλίων αλλά και για να δείξουμε τον σεβασμό απέναντι στον πελάτη μας,η προμήθεια των βιβλίων γίνεται μόνο από Δημοπρασίες,από άλλα καταστήματα ή από σοβαρές ολοκληρωμένες ιδιωτικές βιβλιοθήκες και αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο έχουμε αποφασίσει να στηρίξουμε την ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα,προτιμήσαμε δηλαδή να πάρουμε τον δύσκολο δρόμο και όχι τον εύκολο.Ευτυχώς,στην πάροδο των ετών η παραπάνω κίνηση κρίθηκε άκρως επιτυχημένη.

Κατ’ αρχάς σας ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση σας όλα αυτά τα χρόνια και κατά δεύτερον σας ευχόμαστε μια υπέροχη περιήγηση στα ηλεκτρονικά ράφια του βιβλιοπωλείου μας ανάμεσα από αναμνήσεις του παρελθόντος χαράζοντας έτσι την πορεία για το μέλλον.