Σόλωνος 99, Αθήνα Τηλ: 693.86.87.797 – 210.3813.190

Παραγγελίες-Τρόποι Πληρωμής-Παράδοση Προϊόντων

Παραγγελίες.

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν:

1). Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (καλάθι) κατευθείαν από την ιστοσελίδα.

2). Μέσω μηνύματος από την Επικοινωνία.

3). Μέσω e-mail.

4). Μέσω τηλεφώνου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που έχει γίνει παραγγελία ενός τίτλου με την επιλογή ΠΛΗΡΩΜΗ και ΠΑΡΑΛΑΒΗ του κατευθείαν από το κατάστημα,αυτό θα πρέπει να γίνει εντός 2 (δύο) εργάσιμων ημερών αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

 

Τρόποι Πληρωμής:

1). Με αντικαταβολή μέσω των ΕΛΤΑ (με επιβάρυνση εξόδων αποστολής 6 (έξι) ευρώ και αναλόγως του βάρους με βάση τον τιμοκατάλογο των Ε.Λ.Τ.Α.) ή Μέσω των ΕΛΤΑ Courier.Ακολουθεί παρακάτω ο τιμοκατάλογος τόσο των ΕΛΤΑ όσο και των ΕΛΤΑ Courier.
2). Με την πληρωμή απευθείας στο κατάστημα με μετρητά ή με POS.
3). Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και απλή αποστολή είτε μέσω των ΕΛΤΑ είτε μέσω των ΕΛΤΑ Courier.ΠΡΟΣΟΧΗ.Σε περίπτωση παραγγελίας και αγοράς μέσω Τραπεζική Κατάθεσης,αυτή θα πρέπει να γίνει εντός 24 (εικοσιτεσσάρων) ωρών από την ώρα της παραγγελίας,σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία και η κράτηση των βιβλίων ακυρώνεται.
4). Με Πιστωτική – Χρεωστική κάρτα μέσω Viva Payment και Paypal.

Χρέωση Μέσω των ΕΛΤΑ Courier-Παράδοση στο Χώρο σας:

Μέχρι 2 (δύο) κιλά Βάρος για Όλη την Ελλάδα και για Δυσπρόσιτες Περιοχές είναι 8 (οκτώ) ευρώ (συμπεριλαμβάνεται το κόστος Αντικαταβολής και ο ΦΠΑ).Για κάθε Επιπλέον Κιλό η χρέωση είναι 1 (ένα) ευρώ.Η Παράδοση μέσω των ΕΛΤΑ Courier γίνεται στο σημείο που Επιθυμείτε.

Χρέωση Βάρους για Δέματα Εσωτερικού Μέσω των ΕΛΤΑ με Αντικαταβολή (συμπεριλαμβάνεται το τέλος αντικαταβολής και τα έξοδα αποστολής).

Για Δέμα Βάρους     ως 1kg –  7 ευρώ    Έξοδα Αποστολής
Για Δέμα Βάρους  1 ως 2kg –  8 ευρώ    Έξοδα Αποστολής
Για Δέμα Βάρους  2 ως 3kg –  9 ευρώ    Έξοδα Αποστολής
Για Δέμα Βάρους  3 ως 4kg –  10  ευρώ   Έξοδα Αποστολής
Για Δέμα Βάρους  4 ως 5kg –  11 ευρώ  Έξοδα Αποστολής
Για Δέμα Βάρους  5 ως 6kg –  12 ευρώ  Έξοδα Αποστολής
Για Δέμα Βάρους  6 ως 7kg –  13 ευρώ  Έξοδα Αποστολής
Για Δέμα Βάρους  7 ως 8kg –  14 ευρώ  Έξοδα Αποστολής
Για Δέμα Βάρους  8 ως  9kg – 15 ευρώ  Έξοδα Αποστολής
Για Δέμα Βάρους  9 ως 10kg -16 ευρώ  Έξοδα Αποστολής

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ.Σε περίπτωση παραγγελίας και αγοράς μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης,αυτή θα πρέπει να γίνει εντός 24 (εικοσιτεσσάρων) ωρών από την ώρα της παραγγελίας,σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία και η κράτηση των βιβλίων ακυρώνεται.

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού: 5126-084909-591

IBAN : GR83-0172-1260-0051-2608-4909-591

SWIFT : PIRBGRAA

Για Αποστολές στο Εξωτερικό: For Shipments Abroad:

 Οι αποστολές στο εξωτερικό αλλά και στην Κύπρο γίνονται μόνο με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό με επιπλέον κόστος το οποίο καθορίζεται από τον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ για τα δέματα εξωτερικού.ΠΡΟΣΟΧΗ.Σε περίπτωση παραγγελίας και αγοράς μέσω Τραπεζική Κατάθεσης,αυτή θα πρέπει να γίνει εντός 24 (εικοσιτεσσάρων) ωρών από την ώρα της παραγγελίας,σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία και η κράτηση των βιβλίων ακυρώνεται.

Shipments abroad as well as in Cyprus are made only with a deposit to a Bank Account with an additional cost determined by the ELTA price
list for foreign parcels. ATTENTION. In case of order and purchase via Bank Deposit, this must be done within
24 ( twenty-four) hours from the time of the order, otherwise the order and reservation of the books is cancelled.

Η Παραλαβή και Παράδοση των βιβλίων γίνεται με:

1). Παραλαβή από το Κατάστημα.

2). Αποστολή στον Χώρο σας μέσω των ΕΛΤΑ Courier.

3). Αποστολή στο Κατάστημα των ΕΛΤΑ της Περιοχής σας.

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές γίνονται δεκτές σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα το οποίο δεν αναφέρεται στις σημειώσεις του βιβλίου.
Επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασίας.Σε περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, η επιστροφή δε γίνεται δεκτή.Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία.  Στις περιπτώσεις αντικαταβολής και τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές, είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής.
Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14  ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής,το librodoro.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.