Θεμιστοκλέους 23-25, Αθήνα Τηλ: 693.86.87.797 – 210.3813.190

Παραγγελίες-Τρόποι Πληρωμής-Παράδοση Προϊόντων

Παραγγελίες.

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν:

1). Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (καλάθι) κατευθείαν από την ιστοσελίδα.

2). Μέσω μηνύματος από την Επικοινωνία.

3). Μέσω e-mail.

4). Μέσω τηλεφώνου.

 

Τρόποι Πληρωμής:

1). Με αντικαταβολή μέσω των ΕΛΤΑ (με επιβάρυνση εξόδων αποστολής 6 (έξι) ευρώ και αναλόγως του βάρους με βάση τον τιμοκατάλογο των Ε.Λ.Τ.Α.) ή Μέσω των ΕΛΤΑ Courier.Ακολουθεί παρακάτω ο τιμοκατάλογος τόσο των ΕΛΤΑ όσο και των ΕΛΤΑ Courier.
2). Με την πληρωμή απευθείας στο κατάστημα με μετρητά ή με POS.
3). Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και απλή αποστολή είτε μέσω των ΕΛΤΑ είτε μέσω των ΕΛΤΑ Courier.ΠΡΟΣΟΧΗ.Σε περίπτωση παραγγελίας και αγοράς μέσω Τραπεζική Κατάθεσης,αυτή θα πρέπει να γίνει εντός 24 (εικοσιτεσσάρων) ωρών από την ώρα της παραγγελίας,σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία και η κράτηση των βιβλίων ακυρώνεται.
4). Με Πιστωτική – Χρεωστική κάρτα μέσω Viva Payment και Paypal.

Χρέωση Μέσω των ΕΛΤΑ Courier-Παράδοση στο Χώρο σας:

Μέχρι 2 (δύο) κιλά Βάρος για Όλη την Ελλάδα και για Δυσπρόσιτες Περιοχές είναι 6 (έξι) ευρώ (συμπεριλαμβάνεται το κόστος Αντικαταβολής και ο ΦΠΑ).Για κάθε Επιπλέον Κιλό η χρέωση είναι 1 (ένα) ευρώ.Η Παράδοση μέσω των ΕΛΤΑ Courier γίνεται στο σημείο που Επιθυμείτε.

Χρέωση Βάρους για Δέματα Εσωτερικού Μέσω των ΕΛΤΑ με Αντικαταβολή (συμπεριλαμβάνεται το τέλος αντικαταβολής και τα έξοδα αποστολής).

Για Δέμα Βάρους     ως 1kg –  6 ευρώ    Έξοδα Αποστολής
Για Δέμα Βάρους  1 ως 2kg –  7 ευρώ    Έξοδα Αποστολής
Για Δέμα Βάρους  2 ως 3kg –  8 ευρώ    Έξοδα Αποστολής
Για Δέμα Βάρους  3 ως 4kg –  9  ευρώ   Έξοδα Αποστολής
Για Δέμα Βάρους  4 ως 5kg –  10 ευρώ  Έξοδα Αποστολής
Για Δέμα Βάρους  5 ως 6kg –  11 ευρώ  Έξοδα Αποστολής
Για Δέμα Βάρους  6 ως 7kg –  12 ευρώ  Έξοδα Αποστολής
Για Δέμα Βάρους  7 ως 8kg –  13 ευρώ  Έξοδα Αποστολής
Για Δέμα Βάρους  8 ως  9kg – 14 ευρώ  Έξοδα Αποστολής
Για Δέμα Βάρους  9 ως 10kg -15 ευρώ  Έξοδα Αποστολής

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ.Σε περίπτωση παραγγελίας και αγοράς μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης,αυτή θα πρέπει να γίνει εντός 24 (εικοσιτεσσάρων) ωρών από την ώρα της παραγγελίας,σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία και η κράτηση των βιβλίων ακυρώνεται.

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού: 5126-084909-591

IBAN : GR83-0172-1260-0051-2608-4909-591

SWIFT : PIRBGRAA

Για Αποστολές στο Εξωτερικό:

Οι αποστολές στο εξωτερικό αλλά και στην Κύπρο γίνονται μόνο με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό με επιπλέον κόστος το οποίο καθορίζεται από τον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ για τα δέματα εξωτερικού.ΠΡΟΣΟΧΗ.Σε περίπτωση παραγγελίας και αγοράς μέσω Τραπεζική Κατάθεσης,αυτή θα πρέπει να γίνει εντός 24 (εικοσιτεσσάρων) ωρών από την ώρα της παραγγελίας,σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία και η κράτηση των βιβλίων ακυρώνεται.

Η Παραλαβή και Παράδοση των βιβλίων γίνεται με:

1). Παραλαβή από το Κατάστημα.

2). Αποστολή στον Χώρο σας μέσω των ΕΛΤΑ Courier.

3). Αποστολή στο Κατάστημα των ΕΛΤΑ της Περιοχής σας.

Πολιτική Επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε και δεν ανήκουν στις κατηγορίες τροφίμων, μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

  • Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής.
  • Σε περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.
  • Σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα το οποίο δεν αναφέρεται στις σημειώσεις του βιβλίου και καλύπτεται από εγγύηση, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος σε συνεννόηση με την εταιρία παραγωγής του.
  • Επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία.
  • Σε περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, η επιστροφή δε γίνεται δεκτή.
  • Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται σε διάστημα 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  • Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία.  Στις περιπτώσεις αντικαταβολής και τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές, είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, η επιστροφή πρέπει να γίνεται με δελτίο αποστολής. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα, θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14  ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής,το librodoro.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.
  • Πριν την επιστροφή του προϊόντος, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με το τμήμα επιστροφών του librodoro.gr.
  • Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει εντός 24 ωρών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας , εφόσον αυτή δεν έχει αποσταλεί από την εταιρία μας. Στην περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210.38.13.190 ή αποστείλατε email στο librodorobooks@gmail.com με τα στοιχεία της παραγγελίας που επιθυμείτε να ακυρώσετε.